TRIP : Tasik Biru, Muadzam Shah, Pahang

0c

Thursday, 27 February 2014

hye hye. dah lama tak meng'update' . Sibuklah konon.
A L H A M D U L I L L A H
dengan izin Allah dapat juga sampai ke Tasik Biru Muadzam Shah ni. Sebelum ni dengar orang bercerita and tengok gambar je. jealousnya melampau-lampau tapi Allah bagi juga kami sampai sini. 
Setelah 3 tahun menghabiskan sisa-sisa hidup di Muadzam Shah, akhirnya...
Daripada Politeknik Muadzam Shah, ada kot tak sampai sejam sampailah.
CC: intan | chu | siti | ayu | syed | nisa | adik mira

sebelum mulakan trip, snap snap dulu.

 
Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakhbar. 
Cantik. Cantik sangat. Teruja. Memang amat teruja.
Nampak tak air dia warna biru ala-ala 'kosted' gitu. Orang kata kalau malam ke pagi entah dia bertukar warna hijau.


Inilah antara pemandangan terindah yang sempat dirakam. cantik kan? *mohon jealous*



Kami perempuan, ala-ala mak-mak sikit so kami bawak bekal. Ha picnic sambil menikmati keindahan ciptaan Ilahi.
MENU : Bihun Singapore | Sandwic | Telur Hancur | Air Anggur
CHEF : Intan | Siti | Adik Mira
TUKANG PERABIH : kami semua! ngehngeh.
Ke depan sikit, jumpalah tempat ni. Kawasan sekitar Tasik Biru ni nampak diorang buat kuari. tau kuari?
Gambar yang ramai-ramai dah ala-ala penyanyi kumpulan nasyid. *choi!


Syok sendiri sat.



Kat area tasik ni, ada satu kawasan yang dibakar tau, tak tahulah dibakar atau terbakar tapi adalah "kesan terbakar" tu.
Jadi, ambik kesempatan posing koma.
VENUE : lost! *kan chu?*


. © 2008 Blog Design by Randomness